perjantai 16. lokakuuta 2009

We are the world


Tämä löytämäni kuva netistä sykähdytti minua. Se kuvaa mielestäni ihmisten aiheuttamaa kaaosta maailmassa, minkä maailma saattaa kokea jossain vaiheessa tulevaisuudessa.
Ihmisen toiminta ihan nyky päivänä viittaa hieman jo tuohon kuvaan. Esimerkiksi jotkut raaka-aineet alkavat loppua sen takia, että ihminen on kuluttanut niitä aivan liikaa.
Mietinkin, että johtaako ihmisen toiminta loppuen lopuksi maailmanloppuun? Vai aiheuttaako maailma sen itselleen? Minusta ihminen kuluttaa maapallon ns. " burn out" tilaan.
Kaupoissa olen huomannut (enkä ole varmastikaan ainoa), että melekin jokainen tuote on kääritty muoviin. Muovia toisensa perään. Okei se on kätevä ruoan säilyttämisessä ja plaa plaa plaa, mutta eikö muka löydy mitään muutakaan mihin "paketoida" se ruoka? Pitäisi olla!
Inhottaa katsella, kun ihan turhatkin asiat on kääritty muoviin, kuten jotkut karkit ovat ensin kääritty pieniin, värikkäisiin ja muovisiin karkkipapereihin ja vielä sen lisäksi ne on laitettu isoon karkkipusiin. Ei tälle ongelmalle kuitenkaan yksi ihminen mahda mitään. Siihen vaikuttaa kaikki maailman ihmiset.

1 kommentti:

  1. Munki mielestä tolle pitäs tehrä jotai tolle muovijutulle. Se on aivan turhaa että jokainen asia kääritään muoviin tai mihin tahansa turhaan. Vaikka se suojaakin, niin kyllä niitä johonkin muuhun voi kääriä.

    VastaaPoista